Впровадження нового меню
Реформа системи харчування у закладах освіти, розпочата в Україні у 2020 році, – це важливий крок до здоров’я і щастя дитини та суспільства тощо. Наразі це комплекс заходів, метою яких є зміна системи харчування – від норм споживання, технологічних процесів, підходу до закупівлі продуктів, послуг харчування та обладнання харчоблоків до поведінкових аспектів і суспільного сприйняття та розуміння здорового харчування й корисних харчових звичок.
Питання харчування дітей у школах і садках взяла під свій особистий контроль перша ледіОлена Зеленська. А ось над меню працює відомий кулінарЄвген Клопотенко.
Кiлькiсть переглядiв: 107
Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.